Hoi! Å bytte plattform for bloggen er ikke bare-bare! Etter snart 2 uker med nye omgivelser for redigering og design av «ny» blogg, er følelsen av å ikke ha helt kontroll så absolutt til stede.

Når jeg skriver at jeg møter meg selv i døra, handler det vel om forberedelsene. Å få et lynkurs i WordPress er nå en ting, men å praktisere det hele på egenhånd er noe helt annet. Når man i tillegg føler litt på at tiden går raskt og mye annet engasjerer i hverdagen, får man litt dårlig samvittighet overfor bloggen og leserne – og den har jeg kjent litt på de siste dagene. Uansett peker læringskurven den rette vegen, og litt etter litt begynner ting å bli litt mer slik jeg har tenkt det. I dag har jeg fått stokket litt om på menyene mine og fått lagt til lenker til blogger jeg selv leser og setter pris på. Både på den listen og på bloggen generelt vil det jobbes med å få ting «slik jeg vil ha dem».

Prosessen er i hvert fall i gang – og det er vel gjerne slik man sier; før det blir bedre, er det kanskje en periode der det føles verre.