Pengesmart er jeg kanskje, men full oversikt har jeg nok ikke helt. Mobil-appen «mattilbud» er for eksempel en app som har vært tilgjengelig en tid, uten at jeg har fått det med meg.

Men etter hvert har den funnet vegen inn på telefonen min, og den er like enkel og banal som genial egentlig.

For det handler rett og slett bare om at matbutikkenes tilbudsaviser er samlet inne på appen. Men det er gjort på en ryddig og oversiktlig måte, der man finner tilbudene butikkvis. Man kan også velge å sortere de etter kategorier – om man skulle være ute etter et godt tilbud innen hygiene f.eks.

Fordelene jeg ser er flere; leser du papirutgavene av tilbudsavisene er det fort sannsynlig at du kanskje ikke husker alle tilbudene når du omsider står i butikken. I tillegg er tilbudsavisene tilgjengelig så fort de begynner å gjelde, slik at man alltid har de oppdaterte tilbudene tilgjengelig. En slik app reduserer for øvrig behovet for papirreklame og det er jo som kjent en miljøgevinst – verdt å tenke på det også!