Sannelig, tiden flyr når man har det moro!

Å sysle med ting man interesserer seg for er noe som beriker livet, og for oss som er litt over snittet interessert i personlig utvikling og personlig økonomi, er det jo ekstra kjekt å ha et lite hjørne av Internett for seg selv, der man kan drodle litt rundt tematikken.

Jeg har hele tiden hatt som mål å lage interessante innlegg, innlegg som både inspirerer og samtidig gir gode råd på veien. Det kan jo alltids diskuteres om man til en hver tid klarer det, men jeg sitter med en følelse av at jeg kan stå inne for kvaliteten disse 3 årene. Rett nok oppleves det jo som om man gjenforteller noe, og jeg synes det egentlig ikke er så rart. For det første kan ikke en god ting eller to sies for ofte, og når man i tillegg har et tresifret antall innlegg bak seg, er det sannelig ikke helt enkelt å vite hvor mye man har sagt om hva ved tidligere anledninger.

Likevel prøver jeg å bringe til torgs nye aspekter og vinklinger av tematikken i innleggene mine hver gang.

Av endringer underveis er det ikke gjort mange. Jeg forsøker å skrive 3-5 innlegg i måneden, men selvsagt – i et liv er det perioder både god tid og dårlig med tid, derfor kan det selvsagt svinge. Denne høsten har blant annet vært travel, men at dette plutselig skal bli et dødt sted er overhodet ikke i min interesse.

I starten av året skiftet jeg plattform, og siden ble kanskje en del mer fancy enn tidligere. Jeg tror likevel at folk som er i min lesergruppe egentlig ikke bryr seg allverden om formen, men mye mer om innholdet.

Ellers er det egentlig ingen selvfølgelighet å skrive et blogginnlegg, noe man oppdager sånn etterhvert. Innleggene bør jo ha en viss rød tråd og henge sammen fra start til mål, samtidig bør både ord og setninger ettergås. Det er fort gjort å tenke et ord, mens man skriver et annet, eller det man tenkte rett før. Dermed blir det noen runder med kvalitetssikring før det legges ut. Det er ikke å stikke under en stol at jeg har en god del påbegynte kladder, som ennå ikke er klar for dagens lys.

Uansett, planen er ingen annen enn å holde på videre, og har man holdt på i 3 år, så bør vel ikke 3 nye år være umulig? Jeg takker ihvertfall for oppslutningen, både fra lesere som har fulgt meg en stund og de som mer nylig har kommet med.